Distribució d’oficines a la Torre Auditori Portal Firal

Barcelona, Catalunya. 2018

 

Aquesta intervenció es troba ubicada a les plantes altes de la Torre Auditori, al Passeig de la Zona Franca de Barcelona. Les vistes privilegiades proporcionades per la seva alçada han sigut una premissa a mantenir en el disseny d’aquests espais d’oficines.

Les plantes es projecten totalment diàfanes, només fent tancaments de paret al voltant del nucli central per a serveis com racks, magatzems i zones de reprografia. La resta de divisòries i tancaments són fets amb vidre, fet que permet no perdre mai les visuals cap al exterior, així com proporcionar llum natural al interior.

El blanc dels mobles i el gris de terra i sostres només es veuen trencats per els elements vegetals que apareixen en els recorreguts de les oficines, així com en la zona de la cantina, més informal i colorida.

 

|