Distribution office in the Torre Auditori Portal Firal

Barcelona, Catalonia. 2018

 

This intervention is located on hight floors of the Auditori Tower, on the Avenue of Zona Franca in Barcelona. The privileged views provided by its height have been a premise to maintain in the design of these office spaces.

Both floors are completely diaphanous, only making wall closures around the central core for services such as racks, warehouses and reprography areas. The rest of the partitions and closures are made with glass, which allows you to never lose the visuals to the outside, as well as to provide natural light to the inside.

The white of the furniture and the grey of the floor and ceilings are only broken by vegetal elements that appear in the offices’ routes, as well as in the area of the canteen, which is more informal and colourful.

 

|